Doneren

Doneren

Donate page in English

Vandaag is een perfecte dag om extra tsedaka (geld) te geven. Steun aub het werk
dat wij hier vanuit Utrecht doen! We bieden koshere maaltijden, inspiratie, steun en nog veel meer… Weet je van hoeveel mensen wij het leven hebben gered door een luisterend oor te bieden en/of medische hulp te regelen? Jouw financiële steun is de brandstof die onze motor doet draaien Heb je al gegeven? Hartelijk dank! Wil je meer geven Welkom! Regel vandaag nog je (maandelijkse) gift hieronder. Elke euro die je weggeeft beschermt jou en je gezin en verheft jou naar een hogere dimensie. Namens ons allen, DANKJEWEL!!!

Ideal

Ik kies voor een mandelijks donatie. 

Kies voor een maandelijkse overmaking of een eenmalige donatie via:

  • Bankrekening nummer NL50ABNA0596801084 ten name van St. Vrienden van de Joodse gemeenschap Utrecht.
  • Vanuit het Buitenland BIC en Swift ABNANL2A.
  • een veilige transactie via Ideal, zie hieronder
  • een veilige transactie via PayPal 

Uw gift is belastingaftrekbaar, ANBI

U kunt onze stichting ook opnemen in uw testament.
Zo zal uw goede daad eeuwig voortgezet worden.
Bij voorbaat dank!

click for english

 

 

 

 


Doneren voor Chabad Utrecht

Bankrekeningnummer: NL50ABNA0596801084
ten name van St. Vrienden van de Joodse gemeenschap Utrecht.
Of gebruik iDeal of Paypal:

Ik kies voor een eenmalige gift.

Totaal: € -

Donatie via Paypal klik hier

 

 

 

Uw bijdrage

We zouden het zeer op prijs stellen om uw steun te mogen ontvangen. Uw bijdrage komt ten goede aan Chabad Utrecht. Wij organiseren van uw geld samenkomsten, zoals Chanoeka en Rabbijn Heintz kan zo zijn werk doen voor de Joodse Utrechters die een beroep op hem doen. Een groot deel van het werk bestaat uit het organiseren van culturele bijeenkomsten ter gelegenheid van Shabbat en joodse feestdagen en maatschappelijk werk, zoals het ondersteunen van zieken, bejaarden, gehandicapten en eenzame mensen. U bent van harte uitgenodigd contact met ons te zoeken om te horen wat op dit moment de hoogste prioriteit heeft.

Ook vrijwilligerswerk is belangrijk voor onze gemeenschap. Klusjesmannen zijn van harte welkom, mensen met organisatorisch talent, een fotograaf en we zoeken iemand die de content van onze site wil bijhouden. Dat wil zeggen, wij zijn op zoek naar mensen die bij elke activiteit een berichtje kunnen schrijven dat vervolgens op de website kunnen plaatsen.

Neem contact met ons op als u uw eigen talent herkent in voorgaand lijstje.

Even voorstellen

Samen al meer dan 30 jaar in Utrecht aan het werk: rabbijn & rebbeztin Heintz! Lees meer..

Vrienden Joods Utrecht

Poerim | Vasten bij oorlog

Tijdens het Poerim gebeuren moest het Joodse volk zich op 13 Adar verdedigen tegen de antisemitische Perzen, die toestemming hadden gekregen van Koning Achashwerosh om hen te vermoorden.>> Lees hier verder!

Klik hier om wekelijks per WhatsApp een artikel te ontvangen!

Poerim 2024

En zo hebben wij Poerim in Utrecht gevierd.
Op één of andere manier is het gelukt om de simcha van Poerim met de situatie in Israël te combineren.  >> Lees hier verder!

Poerim| Koningin Esther en president Zelensky

Koningin Esther toonde kracht. Ze was maar een verlegen meisje, een wees van zowel haar vader als haar moeder. Mordechai had haar in huis genomen en opgevoed en de Megila vertelt ons dat zij alles deed wat hij haar vroeg. >> Lees hier verder!

Klik hier om wekelijks per WhatsApp een artikel te ontvangen!

Poerim | Alles op z’n tijd

Wat vreemd dat Mordechai niet gelijk beloond werd nadat hij het leven van koning Achashwerosh had gered. Maar Mordechai had geduld en het volste vertrouwen dat er overal een reden voor was. >>Lees hier verder!

Klik hier om wekelijks per WhatsApp een artikel te ontvangen!

🕯️🕯️ Shabaton Utrecht🍷🥖

🎥 Masterclass Joods Monument

Op deze bijzondere locatie in Utrecht vertelt Bracha Heintz over de Joodse geschiedenis van Utrecht en blies Rabbijn Heintz op de sjofar. Bekijk ook de bijdragen van Wim Rietkerk en kunstenaar Amiran Djanashvili. Meer foto’s hier.