Chanoeka 5776

Chanoeka 5776

Kijk na deze prachtige video chanoeka viering 2015 in Utrecht met de opperrabbijn Jacobs, de burgemeester Jan van Zanen Hanke Bruins van de 2e kamer Veel plezier!

Hou de chanoeka website in de gaten voor het laatste nieuws! www.chanoeka.info

Ook chanoeka viering voor mensen die aan huis gebonden zijn!

Chanan Labkowski uit S. Paulo, Brazilie en Shneur Volfman uit Detroit, VS zijn zondag uit Manchester, waar zij studeren, overgevlogen. Ze hebben met hun eigen zakgeld hun tickets betaald (met de hulp van de familie Heintz)! Ze hebben geholpen zondag met de grote menora en zijn vandaag de hele dag op stap geweest om Joodse mensen in Utrecht en omgeving te bezoeken en hun de warmte van Chanoeka mee te geven. Morgen doen ze het weer en woensdag vliegen ze terug omdat hun vakantiedagen dan over zijn.

 

Chanoeka pakjes voor zieken en Bejaarden

5 X per jaar, ter gelegenheid van de Joodse feestdagen, sturen wij aan 25 Joodse zieken en bejaarden, in Utrecht en omgeving, een PAKKETJE. Kent U iemand die daarvoor in aanmerking komt, geef het aan ons door!

 

Print Friendly, PDF & Email

Betekenis Chanoeka: 🔥eeuwenlange brandstof🔥

Chanoeka laat zien dat het Joodse vlammetje nooit eindigt! Met dat ene vlammetje steken we andere vlammetjes aan en zo groeit het licht gestaag tot dat de hele wereld beter kan zien! Lees meer…

 

Loofhuttenfeest in de Soeka

Rabbijn Heintz geeft uitleg over de vier soorten arba’a miniem in de Soeka, de loofhut.
Bekijk het fotoboek.

Even voorstellen

Samen al meer dan 30 jaar in Utrecht aan het werk: rabbijn & rebbeztin Heintz! Lees meer..