Fundraise voor Mentoring Project

Fundraise voor Mentoring Project

Sinds het tragische overlijden van Levi Yitschok Heintz hebben zijn vrienden en familieleden samen gezocht naar de  meest positieve en verstandige reactie op zijn zinloze dood. We zijn het er unaniem over eens dat het best mogelijke geschenk, dat we ter nagedachtenis van Levi aan de wereld kunnen doen, het opzetten van een gemeenschapsbreed mentorprogramma is.

Het Levi Yitschok Heintz Memorial Mentoring Project houdt daarom binnenkort een 48-uurs campagne met het doel om $100.000 in te zamelen. De campagne is op dinsdag en woensdag 22 en 23 september. Eerder doneren is mogelijk
Levi was een mentor en ondersteuner voor zijn vele vrienden. Het ‘mentoring project’ is een voortzetting van Levi’s activiteiten gedurende zijn korte leven.

De financiële steun stelt ons in staat om een ​​systeem onder toezicht op te zetten dat jongeren in staat stelt om mentor te worden of een mentor te krijgen. We hopen ook jullie steun te krijgen om dit belangrijke programma op te starten. Wat kun je doen?

  1. Delen. Stuur berichtjes, mails, enz. naar al je contacten en vertel ze over deze campagne.
  2. Geven. Of het nu $36, $360 of $3.600 is, elke gift kan een krachtige impact hebben op het leven van jonge mensen die begeleiding en advies nodig hebben.

Voor Levi was het altijd belangrijk om mensen in hun kracht te zetten en hen speciaal te laten voelen, of het nu vrienden, familie of zijn klanten waren in de pizzawinkel. Help ons de herinnering aan Levi levend te houden!

Op verzoek van de families bouwen we een website met hulp waarvan mentoren zich kunnen registreren, gescreend worden door Aliya’s interne casemanagers en gekoppeld worden aan personen die daarvoor in aanmerking komen.

 

 

3 Replies to “Fundraise voor Mentoring Project”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Even voorstellen

Samen al meer dan 30 jaar in Utrecht aan het werk: rabbijn & rebbeztin Heintz! Lees meer..

🌿 Soekot in Utrecht

Vrienden Joods Utrecht

Ook Hebreeuws leren?

Poerim 2019 Utrecht 🤹‍♂