Doneren

Doneren

Uw gift is belastingaftrekbaar, want de stichting heeft een ANBI-status. U kunt kiezen voor een eenmalige donatie of een maandelijkse overmaking. U kunt onze stichting ook opnemen in uw testament. Zo zal uw goede daad eeuwig voortgezet worden. Bij voorbaat dank! Uw gift is belastingaftrekbaar.

click for english

 

 

 

 


Doneren voor Chabad Utrecht

Doneren kan direct via de bankrekening, gebruik dan: NL50ABNA0596801084 ten name van St. Vrienden van de Joodse gemeenschap Utrecht. Of gebruik iDeal of Paypal:

Totaal: € -

Donatie via Paypal, klik hier: https://www.paypal.com/paypalme2/rabbiheintz

 

 

 

Uw bijdrage

We zouden het zeer op prijs stellen om uw steun te mogen ontvangen. Uw bijdrage komt ten goede aan Chabad Utrecht. Wij organiseren van uw geld samenkomsten, zoals Chanoeka en Rabbijn Heintz kan zo zijn werk doen voor de Joodse Utrechters die een beroep op hem doen. Een groot deel van het werk bestaat uit het organiseren van culturele bijeenkomsten ter gelegenheid van shabat en joodse feestdagen en maatschappelijk werk, zoals het ondersteunen van zieken. U bent van harte uitgenodigd contact met ons te zoeken om te horen wat op dit moment de hoogste prioriteit voor ons heeft.

Doneren kan dus via:

  • een veilige transactie via PayPal
  • een veilige transactie via Ideal, zie hierboven
  • Een overmaking op bankrekening nummer NL50ABNA0596801084 ten name van St. Vrienden van de Joodse gemeenschap Utrecht.
  • Vanuit het Buitenland BIC en Swift ABNANL2A.
  • ANBI

Ook vrijwilligerswerk is belangrijk voor onze gemeenschap. Klusjesmannen zijn van harte welkom, mensen met organisatorisch talent, een fotograaf en we zoeken iemand die de content van onze site wil bijhouden. Dat wil zeggen, wij zijn op zoek naar mensen die bij elke activiteit een berichtje kunnen schrijven dat vervolgens op de website kunnen plaatsen.

Neem contact met ons op als u uw eigen talent herkent in voorgaand lijstje.

Even voorstellen

Samen al meer dan 30 jaar in Utrecht aan het werk: rabbijn & rebbeztin Heintz! Lees meer..

🌿 Soekot in Utrecht

Vrienden Joods Utrecht

Poerim 2019 Utrecht 🤹‍♂

💐 Bedankt 💐 aan alle vrijwilligers!


De Soeka wordt met behulp van Michel, Ronald en Shaul netjes gedemonteerd en opgeborgen zodat hij volgend jaar weer opgebouwd kan worden.
💐BEDANKT 💐 aan alle vrijwilligers die Rosh Hashana, Yom Kipoer en Soekot mogelijk hebben gemaakt.

De diensten zijn ruim bijgewoond.
De Joodse studenten waren volop aanwezig.
De kinderen zijn met knutselen blij gemaakt.
Er is gebeden, geleerd, gezongen en gedanst.
We kijken terug naar een succesvolle maand en nemen de spirituele bagage mee naar de rest van het jaar.

Resteert nog de gelegenheid om de financiële gaten te dichten. Heb je al een extraatje gedoneerd, hartelijk dank hiervoor en zo niet, dan is er nu de gelegenheid om dat alsnog te doen zodat wij door kunnen gaan om Joods bewustzijn in Utrecht levend te houden! ✨